Årsberetning 2010

Årsberetning 2010

Dejlig at se jer alle sammen 🙂

Som de fleste nok har bemærket, at flaget ikke hejst.
Det skyldes, at nogen har stjålet vores flagsnor!
En ny snor er indkøbt, og den skal selvfølgelig også monteres.

Hvis nogen har tid og lyst, må de meget gerne melde sig til at forstå projektet – evt. her efter generalforsamlingen….nogen som melder sig?

(Skriv navne op)

Havesæsonen 2010 var vejrmæssigt en blandet fornøjelse med et meget langt og koldt forår og forsommer. En kort og varm midtsommer. Sensommeren blev våd, kølig og blæsende. Solsikkerne væltede, tomaterne sprak og rådnede, løgene gik i stok og padderokkerne væltede op af jorden sammen med Fandes Pumpestok. Ævævæv!

Men trods alle disse hårde odds, lykkedes det faktisk Helge at fremdyrke en stor og flot solsikke i sin have. Helge løb af med sejren i sidste års Solsikke-konkurrence.

Rigtig godt gået 🙂

Der var måske nogen som så billederne på hjemmesiden, som Helge havde sendt pr. email til mig.

Mange af foreningens haver stod misligholdte i 2010.

Derfor fik flere medlemmer mange (venlige) henstillinger og påbud og derpå – efter lang tids tålmodighed fra bestyrelses side, en endelig opsigelse.

Andre lejere opsagde selv grundet deres helbredsmæssige situation, og andre igen fordi de fx flyttede.

Det betød alt i alt, at vi pludselig stod med en hel del ledige haver – hvoraf flere trængte til mere end en kærlig hånd.

Heldigvis viste det sig ikke at være noget noget problem. Alle haver blev forholdsvis hurtigt lejet ud igen, og mange nye lejere har gjort en fantastisk indsats fx i have C6

(den med den grønne campingvogn.).

Vores smertens barn D2 (skt.. Hans grunden) er også blevet lejet ud – rigtig dejligt 🙂
Pt har vi kun 2 ledige haver – det er D12 og det er B5 ( som netop har sagt op)
Jeg håber I alle vil tage godt imod vores nye lejere.

Året har budt på en del udgifter til vedligeholdelse af fællesarealer. Fx hækklipning, klipning af randbeplantning på indersiden og oprydning på D2.

Udgifter til containere er steget voldsomt – vi har haft mange flere tømning end tidligere.
Derfor vil jeg og bestyrelsen henstille til bedre “container – kultur” – hvis der er noget der hedder det. Altså – man smider ikke sit affald lige inde for lågerne, men så langt bagud man kan. Man kompostere så meget som muligt i egen have.

Lad være at smide jord og sten i…

I 2011 vil vi tømme containere 3 gange og det stiller selvfølgelig krav til jer om, at fylde dem med omtanke.

På forhånd tak.

Vi har været skånet for indbrud/tyveri – så vidt jeg ved – i hvert fald. Det er dejligt – ja bortset fra flagsnoren altså..

Vores havetraktor er nu repareret og kampdygtigt, så det er blevet nemmere for os at holde fællesarealerne. Græsset ved fælleshuset og vi kan nu harve havegangene, så det letter skufferiet J – nu skal I mest ud med riven.

Vi har en ny græsslåmaskine, som man kan låne – man skal bare fylde benzin på den efter brug.

Jeg håber, vi får en rigtig god sommer med tilpas sol, vind og regn til, at vi kan se alle haverne i fuldt flor og så vi får stort udbytte af vores anstrengelser.

Og…ikke mindst…være gode ved hinanden – vi skal have det rart og hyggeligt her i Blegdammen.

God sommer!